ANTIKA KOLTUKLAR



Evinizde buyuklerinizden kalan eski koltuklar varsa bunlari mutlaka degerlendirmenizi oneririm. Klasik oymali bir koltugu modern bir kumasla tamamlayip kullanabilirsiniz.

11 yorum:

Lavanta Bahçesi dedi ki...

Kumaş seçimi çok başarılı :) Çok güzel bir koltuk olmuş.

Secil dedi ki...

Lavanta bahcesi,
Begendigine sevindi. Ben de cok begendim:)

zeynep bayram dedi ki...

bende annemin koltuğuna el koydum.oymalalı çok hoş,kumaş da kararsızım persan home a baktım, siz nerden aldınız kumaşınızı?

Koyubeyaz dedi ki...

Sadece meraktan soruyorum http://www.boyadekorasyonu.net bu sitede sizin mi? Sizin değilse sizin blogunuzun komlple kopyası ile karşı karşıyasınız haberiniz olsun.

Secil dedi ki...

zeyno,
Ben kumasimi Nisantasi Imrahor magazasindan aldim.

Secil dedi ki...

koyubeyaz,
Vallahi artik inanmiyorum.Bu siteyle benim hic bir ilgim alakam yok.Resmen utanmadan benim fotograflarimi ve yazilarimi calmislar.Sana cok tesekkur ederim.Blgim oldu.En kisa zamanda bununla da ilgilenecem.Gitgide sayilari artmaya basladi.

nuray topcu dedi ki...

gerçekten süper olmuş.benimde eskiye karşı ilgim var ama yaşam olarak o kadar klasik olamıyoruz.daha modernize şekilde araya serpiştiriyorum.sizinki de çok güzel bir örnek olmuş.sizi saten hep takipteyim.

Secil dedi ki...

Nuray,
Begendiginize sevindim.Eskileri yenilemeyi cok seviyorum.Kullandikca eski gunleri anmak beni cok mutlu ediyor. Evi bogmadan iki parca eski koltukla tamamlamak hos oluyor.
sevgiler

Unknown dedi ki...

Koltukların cilasını nerede yaptırdınız acaba? Hakikaten işçiliği ve renk (varak) tonu çok güzel ve özenli bir çalışma olmuş, kumaş seçimiz ise çok zarif.Bizlere ilham vermeye devam edin lütfen:)
Bahar.

sunset dedi ki...

koltuk çok hoşmuş gerçekten

http://sunsetvillage.blogspot.com/

Secil dedi ki...

sunset,
cok tesekkurler.