KOLTUK MODELLERI

Bu aralar rahat bir koltuk arayisi icerisindeyim. Ama birturlu istedigim gibi bir model henuz bulamadim. Gezdikce guzel modeller buluyorum ama benim istedigim boyutta bulmam simdilik zor gibi. Sizde benim gibi koltuk arayisi icerisindeyseniz belki bu modeller sizlere fikir verebilir.



Bu sandalyeyi cok begeniyorum.En yakin zamanda mutfagim icin almak istiyorum:)

6 yorum:

Pembe Yastık dedi ki...

Merhaba Seçil,
Seçimlerin ve zevkini çok beğeniyorum.Bende senin gibi dekorasyon tutkunuyum.koltuk demişken bende şuaralar L koltuk arayışı içindeyim.Gezerken görürsen önerilerde bulunabilir misin?
Teşekkürler,

Takipteyim :))

Sebi

Zamandan Sızan dedi ki...

Seçil bel fıtığı çıktı bende, mevcut koltuklarımsa tam bir bel düşmanı, harika gömülüyorsun içine ama benim gibi hastalar o gömülmeden sonra doğrulamıyor!! o nedenle bende kendime koltuk bakmaktayım..üstünde kocaman gül resimleri olan biraz sanki ahşabıda olmalı önünede ayaklarım uzatacak bir puf yaptıracağımki deymeyin keyfime..

Secil dedi ki...

Merhaba Sebiha,
Cok tesekkur ederim.Secimlerimi begendigine sevindim:) Guzel bir L koltuk gorursem ilk firsatta Begonvil'e fotograflarini koyarim.

Secil dedi ki...

Kiymet,
Cok gecmis olsun. Gomulen koltuk modellerini bende cok tercih etmiyorum.Tarif ettigin gibi bir koltuk bulursan bana da haber ver:)Hem gul desenli hem ahsabi olan hem de pufu olacak:)Umarim aradigini bulursun:)

Adsız dedi ki...

merhaba seçil, blogunuzu ve ince zevklerinizi tebrik ediyorum, çok hoş konular ve görüntülerle yazı yazıyorsunuz ama bence daha fazla yazmalısınız... sema

Secil dedi ki...

Merhaba Sema,
Begonvil'i begendiginiz icin cok tesekkur ederim. Onerinizi dikkate alacam.Beni takip etmeye devam edin:)