OBJELERLE FARKLI BAKISLAR

Swarovski kelebeklerle kabartli ortunun uyumunu cok begendim.

Kristal kadehlerin yanindaki dekoratif mumluklar etkileyici.

Mor menekseler icerisinde porselen sevimli bir kiz.

Mor ciceklerin cazibesiyle birlesen kristal kelebekler.

Kristal akan taslar.

Gumus tepside sunulan guzellik.

Antika gumus kabartili dekoratif kutu.

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Kristal lambaya bayıldım!

Secil dedi ki...

Selam absinthe
Cok tesekku ederim.

şeker pasta dedi ki...

Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, 'Şeker' gibi lezzetlerinin devamını diliyorum... Şeker Pasta Banu...

Secil dedi ki...

Seker pasta
Cok tesekkur ederim.Ben de sizin bayraminizi kutlarim.
sevgiler

a. gizem dedi ki...

seçil hanım, yine muhteşem fotoğraflarla günümüze güzellik kattınız:)
kutuya ve içindeki takılara bayıldım..

Secil dedi ki...

Merhaba Gizem
Cok tesekkur ederim. Gumus kutu cok eskilerden kalma. Hatirasi cok buyuk. Begendiginize sevindim.

Adsız dedi ki...

Merhabalar, yine çok güzel detaylar yakalamışsınız. modern çizgiye sahip beyaz deri koltuklar almış olduğumuz oturma odasının yemek bölümüne biraz klasik bir hava katmak için, antika thonet sandalyelere gümüş & zift patine yaptırıp oturma yerlerine desenli kumaşla minder diktirmeyi düşünüyorum. Sizce uğraşmaya değer mi? Bir de masamız var gloster marka iç & dış mekan kullanım için son derece modern bir çizgiye sahip, tablası gri taş ayakları mat krom, sandalyeler aşırı mı kaçar bu masayla? Aslında amacımız beyaz ahşap bir masanın etrafında kullanmak ama, bir süre bu gri masayla kullanmamız gerekiyor.


Şimdiden teşekkür ederim, saygılarımla.

Secil dedi ki...

Merhaba Cem
Oncelikle cok guzel bir kombinasyon dusunmusunuz. Ozellikle masanizi gormeden hayal ettigim kadariyla cok begendim. Sandalyelerle masanin uyumu biraz tezatlik yaratacaktir ama sandalyelerin kumasini duz renklerden secerseniz( fusya, mor, yesil)daha uyumlu bir goruntu elde edebilirsiniz. Masa ve sandalyelerinizi gormeden ancak bu kadar yorum yapabiliyorum isterseniz fotograflarini benim gmailime gonderirseniz bence daha saglikli bir yardimlasma olacaktir.
sevgiler

Adsız dedi ki...

Çok teşekkür ederim ancak masamızı geri verdik, yerine beyaz yine modern çizgileri olan başka bir masa aldık, başka sandalyeleriyse bu sefer çiçekli kumaşlarla bütün gövde olarak giydirmeye karar verdik. Yine de yardımlarınız için çok teşekkürler, sandalye yenileme işini evimizin başka bir bölümü (mutfak) için düşünüyoruz artık. Evimizin girişinde karşı duvarda bir çin dolabı var (asiatides) iki yanına pirinç aplik düşünüyoruz. Modern bir dolap var (özel yapım) kapı açılınca arkada kalan. Girişin sağıysa hacimli sayılacak bir boşluğa sahip, tek kişilik bir koltuğu yeniletip ayakkabı vs. giyerken kullanmak üzere düşündük. Yalnız tek renk mi kullansak bilemedik. Size dolabın fotoprafını gönderebilirim fırsat bulursam. Yemek sandalyeleriyse yine oldukça modern olan mutfakta alabilir yerini.

Secil dedi ki...

Merhaba Cem
Cin dolabinin sagina ve soluna seffaf kristal tasli aplikler asarsaniz girisinizdeki diger modern dolabinizla da uyumlu olur.Pirinc aplik biraz daha klasikligi cagristirdigi icin kristal daha modernlestirmis olur. Ayrica tek kisilik koltugu ise renkli saten cizgili kumastan kaplatin. Boylece girise hem modernlik hem digerleriyle uyumluluk hem de dinamiklik katacaktir.Bana fotograflari gonderirseniz yardimlasmamiz daha verimli olacaktir.