SONBAHAR EVİ

Aşırı sıcaklardan dolayı kış mevsimini bekler oldum. Yağmur yağarken yapılan beş çayı muhabbetlerini özledim. Yaz boyunca hep dış mekanlarda oturduk. Şimdi artık iç mekanların hasreti içerisindeyim.

Sonbahar yaklaşıyor ve evimizde yenilikler yapmanın zamanı geldi. Sonbahar evinizde romantik esintiler yaratmanızı tavsiye ederim. Baharın ve sonbaharın tüm renlerini kullanabilirsiniz.
Öncelikle işe duvar rengini değiştirerek başlayabilirsiniz. MARSHALL'ın boya kataloğuna hemen bir göz atın derim. Karteladaki kum beji tunu, gözüme takılanlar arasında. Kum beji duvarlar salonunuza ferah bir hava verecektir.

Daha sonra koltuk kumaşlarınızı da bu renge uygun olarak seçmenizi tavsiye ederim. Bana göre bej ve kahvenin tonları odanıza sonbahar etkisi verecektir.
Koltuk seçimini CASAMOBİLYA'dan yapmanızı tavsiye ederim. Hem şık hemde trendy modellere rastlamanız mümkün. Mobilyanızı seçerken salonunuzun şekli çok önemli. L koltuk her salon tipine uymayabilir. Dikdörtgen bir salonunuz varsa köşe olarak yerleştirebilirsiniz. Kumaşını da Casa Mobilya'dan seçebilirsiniz.
L koltuk yanına konulabilecek süper bir koltuk modeline BEYMEN HOME'da rastladım. Koyu kahve, deri ve hasır örgüsü şeklinde olan tekli koltukların tamamlayıcı bir model olduğunu gördüm. Bu koltukları tamamlayacak orta sehpayı da venge malzeden seçebilirsiniz. Acı kahve tonunda olduğu için salona ağırlık verecektir.

En önemli bölüm ise bu koltukları göstereceğiniz şık ve sade bir halı. Bunun içinde STEP mağazası size geniş seçenekleriyle yardımcı olacaktır. Yeşil tonlarında bir halı koltuklarınızın rengini ortaya çıkarır. Sonbaharın romantik esintisini odanıza yansıtırken araya baharın rengi olan yeşil de odanıza canlılık verecektir.

0 yorum: