ÇALIŞMA ZAMANI

Okullar açılıyor.Kayıtlar yapılmaya başladı.Herkes yaz tatilini bitirdikten sonra işlerine geri döndü.Artık çalışma odamızı düzenlemenin zamanı geldi.
Öncelikle duvar renginden başlamanızı tavsiye ederim. Sezonun en favori rengi olan morun duvarda nasıl durduğunu hiç hayal ettiniz mi? MARSHALL'ın kataloğundan patlıcan moru karışımı yaptırmanızı tavsiye ederim.
Çalışma masanızı açık renk seçin. Metal bacaklı ve bu bacakların üstüne oturtulmuş açık renk(bej)bir masa olsun(İKEA).
Kitaplarınızı yerleştireceğiniz sevimli bir kütüphane edinin(İKEA). Çok büyük olmayan orta büyüklükte bir kütüphane işinizi görür. Mekanınızı daraltmayacağından minik, kullanışlı bir kütüphaneyi odanıza yerleştirmenizi tavsiye ederim. Hasır sepetler ve renkli kutularla kütüphanenizi süsleyin(İKEA). İsterseniz çalışma masanızı duvara yasladığınız duvara masanızla aynı malzemeden oluşan raflar asabilirsiniz(İKEA). Bu raflara cdlerinizi yerleştirin.
Çalışma masanızı da süsleyin. Şık bir kalemlik ve notlarınızı tutturacağınız ayaklı notluk koyun. Ayrıca elinizin altında olmasını istediğiniz evrak ve kağıtları koyacağınız bir şeffaf kağıt sepeti edinmenizi tavsiye ederim(İKEA).
Herşeyi yerleştirdikten sonra rahat bir koltukla masanızı tamamlayın.
Halı olarak, zemini açık renk üzerinde renkli objeler olan minik bir halı seçin(İKEA,STEP).
Duvarlarınız boş kaldıysa boş kalan duvarınıza bir pano asın. Elinizin altında mutlaka bulunması gereken objeler olabilir.Bu pano sayesinde kalabalık görüntü sergileyen bu objeleri ortadan kaldırabilirsiniz.Bu panonun gözünüze hoş görünmesi içinde nalburdan straforlar alın. Bu straforu istediğiniz bir renge boyayın. Duvarınız mor olduğu için açık yeşil ,su yeşili veya dore-lame tonlarında boyamanızı tavsiye ederim. Böylece ortaya dağınıklığı toparlayan bir pano çıkmış oldu. Ayrıca boş kalan başka bir duvarınıza da saat asmanızı tavsiye ederim.(MUDO CONCEPT)
Yeni çalışma odamız ile yeni bir döneme başlamış olduk.Umarım hepimizin yeni dönemi kitaplığımızdaki kitaplar gibi dolu ve heyecanlı ,raflarımızdaki cdler gibi de eğlenceli geçer.

0 yorum: