TV UNITESI VE ORTA SEHPA

Bu aralar parlak lake malzemeden yapilan uniteleri cok begeniyorum. Danismanlik yaptigim bir ev icin bu malzemeyi tavsiye ettim. Gerek orta sehpa gerekse tv unitesi icin bu malzeme kullanildi.Boylece hos bir goruntu ortaya cikmis oldu.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Sizden cok güzel fikirler ediniyorum ,Girişlerinizin sıklıgıda artarsa daha mutlu olucam.Sevgilerler

Secil dedi ki...

Sevgili Elif
Cok tesekkur ederim.Isteginizi dikkate alacam.

Adsız dedi ki...

Merhabalar, blogunuzu oldukça beğendim çok hoş önerilerde bulunmuşsunuz çok teşekkürler. Elements Aydınlatma hakkında bilgi ararken dikkatimi çekti ve arşivinizi de inceledim, çok ilham verici olmuş.

Biraz daha öneri verir misiniz aydınlatma bakabileceğim o tarz yerler hakkında acaba? Deniz Tunç ve Elementsde beğendiğim ürünler var ama fiyatları çok uygun sayılmaz.

Ayrıca, kulplarınızı aldığınız yerin de nerede olduğunu öğrenebilir miyim bir sakıncası yoksa?

Çok teşekkür ederim, iyi çalışmalar dilerim.

Secil dedi ki...

Sevgili Eymen
Oncelikle blogumu begendigin icin cok tesekkur ederim.Elements benim en favori aydinlatma adresimdir.Danismanlik yaptigim her eve Elements'i tavsiye ediyorum.Fiyatlarinin yuksek oldugunun farkindayim ama guzel tarafi bir omur boyu kullanilacak modeller olmasi ve ayni zamanda da bulundugu ortama farkli bir klaslik,guzellik veriyor olmasidir. Aksesuar anlaminda bile kullanilmasi mumkun.Deniz Tunc'un da modellerini takip ediyorum.Ama Elements konusunda daha israrli oldugumu soyleyebilirim. Daha uygun fiyatli aydinlatmalari sishane de bulmaniz mumkun.Ya da Tepe home,Mudo Concept magazalarina da bakabilirsiniz.Nisantasi'ndaki Laura Ashley magazasini da tavsiye ederim.
Kulplarimi nereden aldigimi sormusunuz.(Sanirim girisimdeki tasli kulplardan bahsediyosunuz).Goztepe'deki Urgunlu adli magazadan aldim.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Elements'e tekrar bakacağım, pazartesi oradaydım beğendiğim bazı ürünlerin fiyatlarını aldım. Aradıklarım tam o tarz aslında ama en basitinden 15'in üzerinde aplik lazım. Avizeler, lambaderler aynı şekilde sayıca fazla lazım. Bu yüzden fiyat bizi oldukça frenleyen bir hale girmiş oluyor. Şişhane'de o tarz bulabileceğim konusunda pek ümidim olmadıgı için hiç bakmadım bile.

Urgunlu Göztepe'nin neresinde acaba? Evet, bu arada bahsettiklerim misafir wc ve girişinizdeki kulplardı.


Tekrar teşekkür ederim, başarılar dilerim.

Secil dedi ki...

Eymen merhaba
Elements konusunda israrliyim cunku en guzel aydinlatmalar orada satilmaktadir.Hatta sahibi arkadasimdir musait oldugumuz bir gun orada gorusup uygun aydinlatmalari belirleyebiliriz.
Bu arada secil.akcan@gmail.com dan da bana ulasabilirsiniz.
sevgiler

Adsız dedi ki...

severek takip ediyorum sizi hele patinalı koltuklara bayıldım

Secil dedi ki...

sevgili 3prenses
Cok tesekkur ederim.
sevgiler